- Free Isaca A Business Framework for the Governance and Management of Enterprise IT Exam Questions & Dumps. 100% Free COBIT 5 ETE Files With Updated and Accurate Questions & Answers From PrepAway. Complete Video Training Courses & Practice Test PDF Questions For Passing COBIT 5.
- Trustworthy and credible COBIT 5 training APMG-accredited COBIT 5 training providers are rigorously and independently assessed for quality-assurance. The full-suite of COBIT 5 certifications The COBIT 5 framework is applicable to many contexts and job roles - APMG offers.
Cobit 5 Framework Pdf Free Download Windows 10
COBIT 5 Question answers PDF Foundation Exam Study Guide 2021: Free Practice Test and you can download printable and education COBIT5 Exam Practice Test for free. In our website, COBIT 5 test comes under ISACA Test Prep 2020.
COBIT 5 Foundation Exam Question and Answers PDF on Framework Introduction: Download free printable and editable PDF. Best practice test and study guide for ISACA 5 COBIT Foundation Exam 2020.
COBIT 5 Foundation Exam Question and Answers
| Test Name | COBIT 5 Foundation Exam | 
| Official Authority | ISACA | 
| Test Category | COBIT 5 Practice Test | 
| Question Type | Sample Multiple Question | 
| Available Printable PDF | YES (Download link is given below) | 
| Total Question (MCQs) | 10 | 
| Available of Answers | YES | 
| Topics covered | Framework Introduction | 

COBIT 5 Sample Question Answers on Framework Introduction
| 1. COBIT 5 Framework comes under which of the following category? | |
| π A. Governance | π B. IT Service Management | 
| π C. Architectures | π D. HR Management | 
Answer: Governance 
| 2. COBIT framework is based on which of the following principles | |
| π A. Integrator Framework | π B. Stakeholder Value-driven | 
| π C. Business and Context Focus | π D. Enabler Based | 
| π E. Governance and Management | π F. All of them | 
Answer: F. All of them 
| 3. By creating a _______ the COBIT framework that can assist the enterprise to the Governance of Enterprise IT? | |
| π A. Ensure Resource Optimization | π B. Holistic Approach | 
| π C. Managing Information | π D. Managing IT Operations | 
Answer: B Holistic Approach 
| 4. Which of the following different frameworks ntegrateted with COBIT 5 to provide guidance and assistance to enterprises. | |
| π A. ITAF & BMIS | π B. Val IT | 
| π C. Risk IT | π D. All of them | 
BMIS: Business Model for Information Security
ITAF: IT Assurance Framework
Answer: D. All of them 
| 5. Enterprises exist to create value for their stakeholders, what is the meaning of βvalue creationβ | |
| π A. Benefits Realisiation | π B. Resource optimisation | 
| π C. Risk optimisation | π D. All of them | 
Answer: D. All of them 
| 6. According to the COBIT 5 Framework βBusiness and Context Focusβ means | |
| π A. Focussing on enterprise goals and objectives | π B. Focussing on enterprise resources | 
| π C. Focussing on enterprise governance | π D. All of them | 
Answer: A. Focussing on enterprise goals and objectives 
| 7. According to the governance roles, activities and relationships its defines | |
| π A. who is involved in governance | π B. how they are involved | 
| π C. what they do | π D. all of them | 
Cobit 19 Overview Framework Pdf
Answer: D
| 8. Governance Enablers of an enterprise is connected with which of the of the following aspects? | |
| π A. Benefits Realisiation | π B. Value of an enterprise | 
| π C. Stakeholder | π D. Resource Management | 
Answer:  D. Resource Management 
| 9. In COBIT 5 (Roles, Activities and Relationship), what are the βclear differentiation is madeβ between | |
| π A. Governance and Management activities | π B. Governance Enablers and Scope | 
| π C. Tangible and intangible asset | π D. Enterprise principles and structure | 
Answer:A. Governance and Management activities 
Cobit 5 Framework Pdf
| 10. Which item describes a key component of a Governance System? | |
| π A. Identifying responsibilities for governance | π B. Ensuring compliance with regulations | 
| π C. Setting the Governance Framework | π D. all of them | 
Answer: C Setting the Governance Framework 
Cobit 5 Framework Pdf Free Download Windows 7
Download COBIT 5 Foundation Exam Question Answers PDF
Cobit 5 Framework Pdf Free Download 64-bit
| Document Type | Download Link | 
| Free Editable Doc File | |
| Free Printable PDF File |